TNN: The Life of a Travel Writer: The Highs, The Lows, The Reality

TNN: The Life of a Travel Writer: The Highs, The Lows, The Reality

Hei alle sammen,

Jeg ønsket å dele en annen video fra et nylig nomadisk nettverksarrangement. Denne handler om “The Life of a Travel Writer: The Highs, The Lows, The Reality.”

Er det å være reiseskribent en drømmejobb?

Ja og nei.

David Farley, som også underviser i vårt skrivekurs, vil diskutere inn- og outs, opp og nedturer og hendelsene bak kulissene i livet til en reiseforfatter.

David Farley skriver …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir lesere som deg selv tilgang til bonusblogginnlegg. Medlemmene får også gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, eksklusive pengebesparende reiserabatter og mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler for å gjøre dine reiser billigere, men du hjelper oss med å fortsette å lage det dyptgående reiseinnholdet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn lunsjkostnadene!

Hvis du vil ha tilgang til denne artikkelen (i tillegg til 100+ andre artikler) og alle de andre fantastiske fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus og begynne å få mer ut av reisene dine i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *