Beste korte bilturer fra New York

Beste korte bilturer fra New York

New York er utmerket for historie, arkitektur, så vel som kjas så vel som travelhet i selve byen, men hvis du trenger en helg borte fra Metropolitan Jungle, vi Foreslå noen turdestinasjoner innen to timer etter det enorme epleet.

Hvor du skal bo

Finn familievennlige overnattingssteder i New York fra konvensjonelle hoteller til personlig ferieutleie med Stay22.com:

Hvis du flyr inn fra et annet sted, i tillegg til at du vil få tog eller bare vil spare penger med en kompakt leiebil, er du noen steder du trygt kan lagre bagasjen mens du er i gang med å galere deg uten den bokstavelige bagasjen veier deg ned.

Philadelphia: Du kan raskt nå Philadelphia fra byen, så vel som dette er stedet å sjekke ut om du liker Quirky Street Art. Glede med å stirre på graffiti så vel som mosaikkart av regionale kunstnere. Senere se selvtillitshallen, der erklæringen om selvtillit ble signert.

Southampton Beach: A Day on the Beach er en “must do” -tur for de strandbums som ferierer i NYC. Bare dra nytte av bagasjelagringstjenestene samt glede på stranden.

Manchester: Å tilby “Old World Charm”, Manchester er et sted hvor du kan se historiske herskapshus, dynamiske kunstgallerier, samt regionale bryggerier. Velg fra et bredt utvalg av aktiviteter utenfra som kommer tilbake med en skatt av minner.

Poconos-fjellene: Poconos er absolutt et av de best bevarte triksene i regionen. Hvis du vil være utendørs på et vakkert sted, er det dette du trenger. Bare følg guiden for lagring av bagasjen før du treffer veien i tillegg til å lagre bort all den ekstra bagasjen du ikke trenger. Gleder deg over fotturer, rafting med hvitt vann, samt se Lehigh Gorge vakre jernbanen.

Berkshires: Hvis dets landlige England -appell du søker, kan du ta turen til Berkshires. Piknik ved siden av Berry Lake eller Barton Orchards, i tillegg til at du fordyper deg midt i tette, rike skoger samt bare med naturen.

Montauk Beach: White Sand gjør Montauk Beach til et fremtredende område blant lokalbefolkningen så vel som turister. Montauk, som er en fremtredende swanky strandhelgedestinasjon, gir feiende utsikt over Atlanterhavet (eller prøv å fiske mens du er i byen; regionen er forstått for noen av de aller beste saltvannsfiske i Amerika).

I slekt

5 Bør se New York LandmarksNew York, byen som aldri sover, er noe du bør se i løpet av livet. Det er et av selskapets sentre i verden, så vel som absolutt hjerteslaget for USAs økonomi. Over 10 millioner mennesker på nettet i New York City, så vel som mens det bare er den 20. mange befolket …
25. august 2015in “Big Cities”

Topp 5 St. Patrick’s Day husholdningsdestinasjoner Så spis de heldige sjarmene dine, pakk sekkepipene, i tillegg til å søke etter regnbuer så vel som leprechauns! Vi har valgt fem utmerkede områder for å få Riverdance på!
6. mars 2011in “Gjestepost”

5 husholdningsvennlige aktiviteter i New Yorks Central Parkis Det tid for husholdningen din å ta en sårt tiltrengt biltur så vel som New York, New York, oppstår for å være din destinasjon? Planlegger du morsomme aktiviteter for å avslutte med ungdommene når du ankommer? Den gode nyheten er at New York ikke er selskapets passer så vel som skyskrapere. Når det svinger …
21. august 2017in “Guest Post”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *