TNN: Flytter til Frankrike (del III)

TNN: Flytter til Frankrike (del III)

Hei alle sammen,

Jeg ønsket å dele en video til fra et nylig nomadisk nettverksarrangement. Dette handler om å “flytte til Frankrike – del III.”

6. august fikk vi Stephen Lead en begivenhet med tittelen “How to trå til Frankrike”. 18. august hadde vi Stephen tilbake for en spesiell 2-timers arrangement der han svarte på alle spørsmålene dine “flytting til Frankrike”. Nå vil vi ha Stephen tilbake en * sist * gang! (Folk likte virkelig denne samtalen så vel som hadde gode spørsmål!)

Stephen flyttet fra USA ?? t …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Dette innlegget er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv å få tilgang til Perk -blogginnlegg. Medlemmene får også gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler til å gjøre dine reiser rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det dyptgående reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til dette innlegget (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre fantastiske fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus, så vel som å begynne å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *