3 drinker for en roligere jul

3 drinker for en roligere jul

For mange av oss er julen vår høyt elskede ferie i året. Så her er 3 null alkoholdrikker for å holde den aller beste feiringen i gang når fristelsen til å våte fløyten vår med ‘bare en til ‘truer med å dempe stemningen.

Hvor mange ganger har du hatt den samtalen med partneren din om hvem som kjører? Det er en samtale som utvikler seg til en diskusjon, så vel som til fullblåste forhandlinger langt så godt.

Og julen gir en slik multiplikatorvirkning på det.

Når belastningene ved å få det som er forberedt alle når den crescendo av julelunsj, er det siste du krever at alle skal lastes. Følelser så vel som meninger søler så mye lettere når det er mye sprit om.

Så å ha noen imponerende overbevisende ikke-alkoholiske valg som disse som tilbys er ikke bare smart, det er flott væremåte.

3 null alkoholdrikker for å spare jul

Når folk tror på alkoholfrie drinker, ser de ofte ut altfor fantastisk hvitvin eller merkelig smaker øl som-med hver slurk-vil minne dem om at de ikke drikker, så vel som på en eller annen måte går glipp av festen.

Men disse null-alkohol-drikkene er så realistiske, da vi smakte på dem for denne gjennomgangen, måtte vi fortsette å minne oss selv på at vi kunne drikke hele saken, i tillegg til at vi ikke er bekymret for å kunne skrive eller bruke kammen etterpå!

Vi nippet til dem nøyaktig den samme metoden som du gjør full styrkeversjon, når det i sannhet ikke er noe som hindrer deg i å svinge bort.

Giesen Wines

Arbeidet fra deres forståelse av å lage eksepsjonell New Zealand hvitvin i New Zealand i tillegg til å bruke topp moderne innovasjon av kjegle for å eliminere alkohol uten å forstyrre smak, farge, aroma eller kropp, har Giesen en voksende 0% hvitvinportefølje .

De ga ut en ekstremt fremtredende 0% Sauvignon Blanc i 2020, så vel som det er en rekke som vokser hele tiden med en rosé, Pinot Gris samt Merlot er de nåværende tilleggene.

Giesen 0% rosé

Denne roséen er en utmerket sommervin.

Det er ærlig vanskelig å fortelle at det ikke har noen alkohol.

$ 18.99 RRP

Giesen 0% Pinot Gris

Alle smakene som er kjent med Pinot Gris, er i orden her i denne vinen: sitron, nashi pære så vel som lette blomsternoter i tillegg til en mindre saltfinish, selv om den er litt søtere enn metoden jeg liker Pinot Gris.

Fargen er også litt forvirrende med en ekstremt lys rosa farge i stedet for en gul eller grå tone, men ikke bli satt av av det. Dette er en eksepsjonell tolkning av en ekstremt drikkbar vin.

$ 18.99 RRP

Og med 13 så vel som 18 kalorier i henholdsvis 100 ml glass (rundt 80% lettere enn deres motsatte tall med full styrke) er disse vinene nesten bra for deg!

Lyres Classico 0% australsk musserende vin

Lyres er viden kjent for sitt eksepsjonelle alkoholfrie spektområde, som fortsetter å vokse i tillegg til å tilby de som prøver å finne et lettere valg enda mye mer valg.

Deres nye 0% glitrende hvitvin er den beste feiringsdrikken, enten som en velkomst, en brødrister eller Spritz -mikser.

Litt søt, skinnende kalknese, men med en gane med skarp miljøvennlig eple så vel som lett mineralitet, har denne glitrende en tørr overflate så vel som velbalansert surhet.

Til og med boblene er realistisk champagne-lignende med en fin, behagelig perle.

$ 18.99 RRP

Naken liv ikke-alkoholholdig ånder RTD

Å ha nakne livets eksepsjonelle null alkohol brennevin i denne klar til drikkestil, indikerer at det ikke er noe å rote rundt-du kan bare helle ut disse australske produserte ikke-alkoholholdige blandede drinker over is i tillegg til å komme videre med festen.

De er sukkerfrie med bare 5 kalorier per 250 ml, så vel som er laget med ekte destillerte botanikaler, så det er virkelig som å drikke en drink i full styrke.

For øyeblikket er det 11 forskjellige blandede drinker i området:

Klassisk G&T, Wimbledon Spritz, Yuzu Sake, Negroni Spritz, italiensk Spritz (enda mye bedre når du fyller den opp med Lyres Classico for veien), Scottish Sour, Margarita, Aussie Cane Spirit (lik Rum) så vel som Cola, American Malt Spirit (for en bourbon -smak) så vel som Cola, kanadisk rugånd med tørr så vel som kalk, så vel som krydret karibisk ånd med tørr så vel som kalk.

$ 15,00 RRP for en pakke med fire bokser fra Coles samt Woolworths

Virkelig, det er på tide at det var tilgjengelige mange mer av topp kvalitet null alkoholvalg. Jeg mener, de har eksistert i lang tid, men for det meste smakte de aldri så godt. Ethvert individ som husker den originale Kaliber 0% øl forstår hva jeg mener.

Men vi spådde dette mønsteret mot drinker med lavere ABV på toppen av året, så det er fantastisk å se så mange valg som beviser oss riktig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *