7 UTROLIGE ting å opptre i Tallinn, Estland [med foreslåtte turer]

7 UTROLIGE ting å opptre i Tallinn, Estland [med foreslåtte turer]

Planlegger du å reise til Tallinn, Estland snart? Sjekket ut forslagene våre nedenfor om tingene du skal opptre i Tallinn, Estland med foreslåtte turer!

Foto av 66 nord på Unsplash
Tallinn er en av de hovedstedene i Europa som blir oversett ganske ofte, så vel som en god del turister, så vel som backpackere unngår denne nydelige middelalderbyen når de reiser rundt i Europa. Dette er imidlertid en enorm feil, ettersom denne byen gir mange erfaringer til de besøkende. Så bekymring ikke mer, fra denne utrolige listen over ting du kan opptre i Tallinn, vil du definitivt ønske å besøke.

Andre artikler du kan lese:

Estland Digital Nomad Visa: Hva du krever å vite

Hvordan søke om et Estland Schengen -visum for filippinske passholdere [Estland Schengen Visa Guide for Filipinos]

Hotel Schlössle: Et steinhjem ble et av de fineste butikkhotellene i Gamlebyen Tallinn, Estland

Guide til arbeidsvisum i Europa – nøyaktig hvordan du kan bo i Europa i 1 til 2 år!

Guide til arbeidsvisum i Europa – nøyaktig hvordan du kan bo i Europa i 1 til 2 år!

Det kan utføres mye i denne lille byen, så vel som det er mange utrolige ting som kan holde deg opptatt. Øst -Europa skaffer seg så mye popularitet de siste årene siden sin mangfoldige kultur så vel som den er utrolig billig, så det er en absolutt poengsum for budsjettplanreisende. Estland er ikke mye annerledes; Dette unge landet gjenvunnet sin selvtillit i 199. Derfor var det ikke så lenge tilbake så godt som du fremdeles kan se litt etter-sovjetunionen fra det, men ikke helt. Estinere er også flotte mennesker å møte, noe som mye burde se frem til når de drar til Estland.

Innholdsfortegnelse

Liste over fineste ting å opptre i Tallinn, Estland

1. Styr de smale gatene i gamlebyen
2. Bli med på den helt gratis vandreturen
3. Prøv estisk mat i en ekstremt middelalderens atmosfære
4. Prøv Pelmeenid på Troikas
5. Gå til Telliskivi Old Factory
6. Bli med på Hostel Pub Crawls
7. Kokainskudd – ikke fra ekte kokain
8. Oppdag losji i Tallinn, Estland
Hvor du kan bo i Tallinn, Estoniabudget Hotel
Luksus hotell

Hvordan dra til Tallinn, Estland fra London

Liste over fineste ting å opptre i Tallinn, Estland

Langs gatene i gamlebyen Tallinn

1. Styr de smale gatene i gamlebyen

Til tross for sin størrelse, har Tallinn mye å tilby i sin bortgjemte lille gamle middelalderby, så vel som de har alle slags skjer på torget. Det inkluderer deres fremtredende gatemarkeder som er åpne hele året. Det morsomme med dette er at menneskene som jobber her er kledd i gamle middelaldersklær!

Foreslått tur: Tallinn Shore Excursion: Old Town Walking Tour

2. Bli med på den helt gratis vandreturen

Gamlebyen Tallinn er ikke stor i det hele tatt. Det er faktisk lite, men mange turister blir her siden skjønnheten. Hver dag vil du oppdage en gruppe unge mennesker som er samlet foran den primære reisende informasjonen (Niguliste 2) på Midday Sharp for å begynne en ekstremt informativ turstur rundt gamlebyen. De tilbyr historiske utdrag så vel som en ekstremt komisk fortelling om sine tidligere erobrere gjennom de siste årene. Det er bra å bli med på denne helt gratis gangturen ikke bare siden den er helt gratis, men på samme måte siden alt utelukkende er for en stor sak. De uttalte at de gjør denne helt gratis turen for å sikre at unge estiske borgere har noe annet å gjøre annet enn ingenting. Bare husk å legge igjen et forslag når du blir med!

3. Prøv estisk mat i en ekstremt middelalderens atmosfære

Det er mange restauranter i Tallinn hvor de serverer middelalderske spesialmat i ekstremt middelalderske omgivelser. Det innebærer ingen lys, så vel som bare stearinlys, så vel som serverne dine er kledd i middelaldersk klær. Det som er morsomt med dette er sannheten om at miljøet virkelig føles som gamle tider så godt som det er omtrent 40 € per hode! Ikke så ille. Dette er ikke for vegetarianere. Du vil forvente at mange rare ting angående bordet ditt inkludert cottage cheese med gjæret fisk, leverpate, velsmakende rugbrød, braised kjøtt i kjøttfulle sauser, stekte grønnsaker, samt gode tilbud med poteter. Opplevelsen er virkelig utenom det vanlige så vel som sikkert et must når du drar til Tallinn!

4. Prøv Pelmeenid på Troikas

Oppdag denne verdifulle dumplingen som stammer fra Russland så vel som godt elsket av estinere! Troikas er mest sannsynlig det aller beste stedet for å prøve ut din aller første pelmeenid fordi du bare 7 € vil aldri gå galt. Det aller beste er at dumplingsene deres er hjemmelaget, så vel som serveres med tre forskjellige sauser du kan velge mellom. Denne plasseringen er enkel å oppdage også siden det erFunnet på markedsplassen hvor du kan sitte på terrassen deres, samt se folk som kjøper rundt i markedet.

5. Gå til Telliskivi Old Factory

Telliskivi er en gammel fabrikk, som ble konvertert til å være en av de mest utrolige stedene noensinne. Den blir omgjort til hoftekafeer så vel som restauranter. Dette innovative senteret er også det tilfredsstillende poenget for unge innovative så vel som fantastiske mennesker i Tallinn. Ikke bare det, men du kan også finne nydelige vintage -butikker her i tillegg til butikker der de tilbyr forskjellige så vel som lokalt laget estiske produkter.

6. Bli med på Hostel Pub Crawls

Hvis du er en backpacker, forstår dere mange definitivt hva jeg antyder om pub-crawls, så vel som nøyaktig hvor utrolig det kan være for mange av oss, spesielt hvis du reiser alene. Du kan oppdage mange herberger i Tallinns gamleby alene, så vel som hver enkelt gir pub -kryp for sin gjest, så vel som av det, kan du allerede tilfredsstille fremragende andre backpackere som deler nøyaktig samme rente som du gjør. Det vil være et hold som vil bringe deg så vel som dine fellas rundt i gamlebyen for å dra til noen få av de hippeste barene i byen. Et flott forslag er ikke å drikke mye! På hver bar er det bare å få litt øl i tillegg til å snakke med de nye vennene dine. Hvis noen gir skudd, ta det! Husk imidlertid at skudd ikke kommer billig.

7. Kokainskudd – ikke fra ekte kokain

For å starte, er dette ikke fra ekte kokain, så ikke bekymre deg! Dette er et ekstremt fremtredende skudd å ta når du går til pub-crawls, så vel som det faktisk er en opplevelse å prøve. En god del backpackere som har vært i Tallinn har prøvd dette så vel som mange stat du også burde. Jeg antar at grunnen til at det kalles kokainskudd er at det kan være vanedannende for noen så vel som de vil foreslå det for deg, eller muligens er det bare for moroa når de ser på avtalen din etter å ha prøvd det siden det kan være episk. Dette skuddet er definitivt en utrolig ting å prøve hvis du er i Tallinn.

8. Oppdag losji i Tallinn, Estland

Hvor du kan bo i Tallinn, Estland

Budsjetthotell

SOO 16 Leilighet

Soo 16 House er satt i Tallinn, bare 1,1 km fra Lennusadam Seaplane Harbor. Huset har 1 soverom, en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn samt kjøleskap, en vaskemaskin, samt 1 toalett med hårføner. Town Hall Square ligger 1,6 km fra Soo 16 -leiligheten, mens Toompea Castle ligger 2,6 km unna.

Pris: Starter på $ 28 per natt for en leilighet, den inkluderer skatter samt gebyrer, så vel som det gir en helt gratis kansellering.

Luksus hotell

Schlössle Hotel – De ledende hotellene i verden

Dette trendy 5-stjerners Schlossle Hotel ligger i 1300-tallet i tillegg til bygninger fra 1300-tallet, samt funnet i sentrum av Tallinns gamleby. Alle røykfrie luftkondisjonerte rom på Schlossle er lyse så vel som pyntet med materialer av topp kvalitet så vel som funksjoner. Det er et toalett med toalettsaker, tøfler og badekåper i hvert rom. Gjestene kan på samme måte dra nytte av frokost så vel som bruk av badstue inkludert i romfrekvensen. A’la carte samt frokostbuffé serveres i restauranten, samt et glass glitrende rødvin serveres til frokost.

Pris: Starter på $ 235 per natt for et eksepsjonelt dobbeltrom, det inkluderer skatt samt gebyrer, legg til $ 30 til frokost, så vel som det gir en helt gratis kansellering.

Dette er de mulige tingene du kan utføre i Tallinn, Estland. Så hvis du er forberedt på å ha en morsom så vel som interessant tur, forstår du hva du skal gjøre, så vel som hvor du skal dra! Så pakk tingene dine nå, i tillegg til å forberede deg på en fantastisk opplevelse i Tallinn, Estland.

Hvordan dra til Tallinn, Estland fra London

Via Air Baltic: (en vei)

*Fra Gatwick – Tallinn

Billettpris: £ 54,94

Via Ryanair: (en vei)

*Fra Stansted – Tallinn

Billettpris: £ 70,87

*Prisene kan endres. Du kan gå til Skyscanner for mye mer informasjon om billettprisene.

Om forfatteren

Hei der! Jeg er Fatima. Min aller første store reise var i 2016 i den nydelige byen Cebu. Etter det fikk jeg tenkt på å reise. Nå gleder jeg meg over å oppdage språk så vel som andre lands kulturer. Målet mitt er å dra til minst ett land hvert år, samt å dele mine erfaringer med andre mennesker med komponering eller blogging. Se reisen min ved å overholde meg på Instagram.

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *