Flere familievennlige destinasjoner i Astoria, Oregon

Flere familievennlige destinasjoner i Astoria, Oregon

Et av få stedene vi har reist det siste året, har vært den bukoliske Astoria, Oregon (les del en i denne historien). Med mange attraksjoner utenfor, håndterte vi trygt til regionen med sideturer inn i Washingtons Long Beach Peninsula (forslagene våre her så vel som her).

Uten enda mer Ado eller Fanfare, her er mye flere anbefalinger for din egen biltur:

Hanthorn Cannery Museum (og Geocache)

Nettsted:

Et lite, uansett interessant museum som ble funnet på Pier 39 i utkanten av sentrum, hyller Hanthorn Cannery Museum hyllest til fiskeforedlingsmarkedet samt Bumble Bee Seafood Company (en stor arbeidsgiver under byens storhetstid). Det selvstyrte museet ligger i tre industrielle fryseområder som var når han er full av frossen tunfisk samt nå hjemme gammelt hermetikkutstyr, tre-gillnetbåter, samt livsstørrelsesbannere til kvinnene som når de bemannet produksjonslinjene. Hanthorn Cannery Museum er åpent fra 9 til 18 hver dag, så vel som ikke avgifter inngang (donasjoner blir verdsatt så vel som den lille gavebutikken tilbyr nye så vel som benyttede produkter på æresystemet). Hvis du geocache, vil du oppdage en beholder gjemt i vanlig syn.

High Life Advenventurs Zip Line Tours

Nettsted:

Den guidede programturen på High Life Adventures tar gjester med en åtte ziplineopplevelse over erfarne tømmer, dammer, samt en syv mål stor innsjø. Selv om vi ikke har opplevd denne destinasjonen (fordi Covid), kom vi over for å ta en titt. Vi krysser fingrene sommerens værforhold, så vel som tryggere reiseforhold velkommen oss tilbake for full opplevelse, totalt med lunsj eller middag, samt en øl på restauranten High Life område i nærheten av en gruppe leirbål).

Youngs River faller

Nettsted:

Mindre enn ti miles fra Astoria sentrum, er Young’s River Falls en lett å finne 50 fots foss på Youngs River. En kort spasertur ned til elvebredden passer ikke godt for mennesker med begrenset mobilitet, barnevogner eller en proklivitet til å reise på sine egne skolisser (meg), men det nedre utsiktspunktet bringer deg forbi en liten hule så vel som til en steinete svømming Beach/Picnic Spot. Vi mistenker at dette kan være et fremtredende regionalt svømmehull om sommeren (og da vannet ikke surret med vårens regn, som vi opplevde under vårt siste besøk).

Send ut fisk så vel som chips

Nettsted: Ingen (92351 Lewis samt Clark Rd.)

Vi fant skip ut fisk så vel som chips med en kombinasjon av mulighet og nysgjerrighet. Den aller første “innendørs” -restauranten vi har vært på på nesten et år, lånetakerne plasserer kjøpet fra den utvendige matbilen, så vel som kan spise enten på uteplassen eller i den overbygde drivhuset/eklektiske gavebutikken. Se etter gullfisk i den ønsket fontenen, småfugler som speider etter smuler, samt et utvalg kort samt brettspill for å passere tiden. Vi delte et kjøp av fisk så vel som chips så vel som muslingchowder så vel som det var fantastisk også.

Tapiola Park lekeplass

Nettsted:

Hvis du har barn i grunnskolen, vil Lekeplassen på Tapiola Park vinne deg store foreldrepoeng. En stor lekeplass er den viktigste attraksjonen, men du vil oppdage baseballfelt, basketballbaner, piknikhjem, toaletter, samt en skatepark. Lekeplassen ligger innen gangavstand fra en melkedronning, hvis du føler deg som en fantastisk godbit for å runde dagen.

Fotokreditt: Astoria Parks Department

Hvor du skal bo

Finn familievennlige overnattingssteder i Astoria, Oregon, fra konvensjonelle hoteller til Personal Air B & B-hus med Stay22.com:

Men vent, det er mer!

Rett over den anerkjente Astoria – Megler Bridge så vel som på Washington -siden av Columbia River, er to enkle destinasjoner for husholdninger som ønsker å integrere samfunnsfag i dagen din.

Middle Village – Station Camp

Nettsted:

Middle Village-Station Camp vedlikeholdes av National Park Service, og er en selvstyrt vandretur på hva som var da en aktiv bolig samt Columbia River Trading Publiser for Chinook People. Før stedet ble dro til Lewis samt Clark på deres velkjente ekspidisjon, er over nitti skip fra Europa så vel som New England dokumentert for å ha krysset Columbia River Bar for å handle med indianere.

Fort Columbia Historical Spesify Park

Nettsted:

Fort Columbia Historical Specify Park er en 618 mål stor, dagbruk Historical Park som finnes i Lewis samt Clark National samt spesifiserer Historical Park. Fort Columbia ble tatt ut i 1947, var da et aktivt kystforsvarssted (konstruert mellom 1896 samt 1903, renovert under andre verdenskrig). Mens tolkningssenteret for øyeblikket er stengt på grunn av Covid, er besøkende i stand til å gå på parkområdet, forbi brakker, sovesaler, et sykehus, offiseres hjem, artilleribatterier, samt to 6-tommers, hurtigbrann, WORLD War II-Era Guns (blant seks fremdeles eksisterer).

Glade stier!

I slekt

Bokanmeldelse – Lonely Planet’s Legendary Road Trips of the Americas: Sjekk ut Amerika ‘mange spennende kjøreeventyr når min partner så godt som jeg fikk Lonely Planet sin nye bok, “Epic Road Trips of the Americas” i posten her om dagen, vi brukte En times beste borte bare å snu med den, lese biter av det, ta en titt på bildene, i tillegg til å snakke om de mange bilturene i det som …
13. oktober 2022in “Episke bilturer”

2021 bilturer 16 kjente forfattere vil at du skal ta -ixteen forfattere, hvis navn du ikke har noen spørsmål om (Cheryl forvillet seg, noen?), Ble tappet for en liste over turer de ønsket folk å ta i 2021. Disse destinasjonene er lokasjoner At de føler er spesielt viktige for å hjelpe til med å forme og definere Amerika. Om et år der nesten …
3. januar 2021in “Road Trip Tips”

Rogue -elven med hvitt vann med oransje torpedotriper som er kjent som en av USAs øverste raftingdestinasjoner, er Rogue -elven samtidig fredelig så vel som forfriskende. Fra og med Crater Lake, renner elven hovedsakelig vestover i 215 mil opp til den når Stillehavet. Vi startet raftingopplevelsen vår rett nord for Medford i byen Gold …
13. oktober 2016in “Guest Post”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *