Bør du komme hjem tidlig for et bryllup?

Bør du komme hjem tidlig for et bryllup?

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Mange av dere vet ikke dette, så her går: My Asia -spissen var ingen tilfeldighet. Jeg planla hele turen rundt ett arrangement: min venn Alexas bryllup.

I fjor vår var da jeg begynte å lure ut og visste at jeg ønsket å unnslippe det livet mitt hadde blitt. Opprinnelig ønsket jeg å vise til utlandet om høsten, mye sannsynlig i høyt betalte Korea, slik at jeg kunne bo i utlandet på kort sikt mens jeg tjente penger på reise på lang sikt.

Men jeg visste at jeg ikke kunne ta en årlig kontrakt uten å gå glipp av bryllupet, og det var lite sannsynlig at jeg fant en kontrakt kortere enn det.

Så jeg endret planene mine.

Det var på grunn av Alexas bryllup som jeg valgte å ikke vise i utlandet, og valgte å ryggsekk Sørøst -Asia i stedet.

Det var på grunn av Alexas bryllup at jeg ikke bodde i Hanoi og ble festprest på Halong Bay Cruise.

Det var på grunn av Alexas bryllup at jeg avlyste min første flytur hjem.

Og det hele var verdt det – for å se en av dine beste venner som gikk nedover midtgangen, ser lykkeligere ut og mye vakrere enn hun noen gang har sett i livet, er noe som ingen aldri må gå glipp av.

Å se Alexa og Grant endelig gifte seg, åtte og et halvt år etter deres skjebnesvangre møte på et fratfest (og Grant som fortalte henne at håret hennes luktet så godt), var, for å være ostete, en kjærlighetsbekreftende hendelse.

Jeg har vært i bryllup der jeg har tenkt: “Virkelig?” Som løftene ble sagt. Ikke her. Disse to hører sammen.

Jeg må også legge til at Alexa er gresk – gresk til det punktet at det store fete greske bryllupet mitt ikke er mye av en overdrivelse – og hennes familie kan kaste en flott fest.

Og greske bryllup handler om den greske dansen!

Gresk dans er sinnsykt morsom, enkel, lett å hente, felles og lett å falske hvis du ikke kan få det til. Så vidt jeg er opptatt av, trenger hvert bryllup mye mer gresk dans!

Men for meg var det beste å se hvor gledelig Alexa var. Hun sluttet ikke å smile en gang hele natten.

I 15 års vennskap har jeg aldri sett henne se så glad ut. Og det alene gjorde det verdt å reise hjem tidlig.

Som langsiktige reisende tar vi ofte valget om å savne store arrangementer hjemme-bryllup, gjenforeninger, høytider, reisebloggerkonferanser (HEH). Det er en vanskelig balanse – vi prioriterer drømmene våre, eller sørger vi for at vi er der for de avgjørende menneskene i livet vårt?

På den ene siden, hvis du prøver å være hjemme for alle større arrangementer, vil du aldri reise. Periode. Spesielt hvis du er i slutten av tjueårene eller begynnelsen av trettiårene, når alle skal gifte seg.

Men hvis du savner en virkelig avgjørende hendelse, kan du ende opp med angrer, i tillegg til familiens ære (som du sannsynligvis vil få, uansett hva).

Når jeg bestemmer deg, må du huske å spørre deg selv: “Vil jeg virkelig angre på å savne dette bryllupet? Ville jeg ha det bra med å bare se bildene over hele Facebook og dishing som gal med bruden og/eller brudgommen om det etter faktum? ”

Fra nå av vet jeg at jeg vil prioritere bryllupene til mine aller beste venner, som Alexa. Jeg vet at hvis jeg hadde gått glipp av dette, ville jeg angret på det lenge.

For mange mer tilfeldige venner og mange fjernere familiemedlemmer, vil jeg prøve å være der hvis jeg kan. Men jeg vil ikke fly over hele verden for deres skyld.

Når du bygger det ukonvensjonelle livet rundt om i verden, må du ta noen harde beslutninger og prioritere hva som virkelig betyr noe for deg. Du bestemmer deg for å gjøre det er opp til deg.

Bare vær sikker på at du er forberedt på å takle resultatet.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *