Tanker om togreiser i Amerika

Tanker om togreiser i Amerika

Adventurous Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg blir ofte spurt om hva andre land har som USA ikke gjør. Mitt svar er alltid det samme: et mye mer omfattende togsystem.

Jeg liker tog.

Fra de glatte kuletogene i Japan til de umulig komfortable bilene og lastebilene på Østerrikes førsteklasses biler og lastebiler til den øverste high-end reisen på skinner, det blå toget i Sør-Afrika, noen av mine mange uforglemmelige reiseopplevelser har tatt beliggenhet på Tog, i tillegg til å se på landsbygda rulle forbi fra setet mitt, er en av mine foretrukne metoder for å slappe av mens jeg reiser.

Hva må det nå avsluttes med Amerika?

USA er det mange mange bilorienterte landet som jeg noen gang har vært på. I hjembyen Massachusetts var en av mine gode venner en oddball siden hun ikke fikk tillatelsen så snart som mulig, og i stedet ventet opp til slutten av senioråret i en alder av 18. Derimot, mange av mine britiske gode venner Fikk lisensene sine i tjueårene i tillegg til at noen få av dem fremdeles ikke har tillatelse i det hele tatt!

Som et resultat er ikke langdistansetogreiser nesten like vanlig i Amerika som i andre regioner i verden. I et land der det er vanskelig å komme seg uten biler og lastebil med mindre du tilbringer mange av tiden din i byer, er ikke togsystemet så moderne så vel som omfattende som i, for eksempel, Italia, hvor du kan komme deg fra Milano til Napoli, en avstand på 480 miles, på litt over fire timer på høyhastighetstoget.

Derimot er Savannah til Richmond en noe kortere avstand, 466 miles, samt tar mye mer enn 10 timer.

I tillegg har jeg oppdaget at selv om togreiser praktisk talt er mye mer kostbart enn bussreiser rundt i verden, har tog i USA en tendens til å være uforholdsmessig dyre, så vel som det er et stort rom mellom utgiftene til en buss så vel som Et tog, delvis på grunn av allestedsnærheten til billige bussruter.

Så American Train Travel har sine utfordringer. Det innebærer imidlertid ikke å reise med tog i USA ikke er verdt det.

Reiser USA av Amtrak

“La toget ta belastningen.” Dette var et slagord i Storbritannia tilbake på dagen, så vel som jeg liker det siden det representerer nøyaktig hvordan jeg føler om togreiser.

Å ta toget handler om å gi slipp. Jeg tror det er en enkelhet å trene reise som ikke er der på planer, og absolutt ikke er der på busser eller i biler. Det er glatt, det er gratis, så vel som banen er satt.

Det er en betydelig kontrast til en biltur, der du betaler renter til kjøringen din, og sørger for at gassen din ikke går tom, og forblir våken i regnvær, i tillegg til å prøve å nå destinasjoner mens du fremdeles kan fotografere dem før solen går ned. (For ikke å nevne å holde freden i et lukket område med partneren din i et antall timer hver dag!)

Og så var denne togturen den ideelle kodaen til min biltur fra New Orleans til Charleston. Måneder før hadde Amtrak kontaktet meg, så vel som gitt meg en gratis langdistansetogreise; Tidspunktet var perfekt, så vel som jeg valgte Amtrak Palmetto-toget fra Charleston til Washington, DC, en ti timers reise med Carolinas så vel som Virginia. Dette er egentlig bare en liten del av ruten – Palmetto i hele løpene fra Savannah til New York City gjennom Charleston, Richmond, DC, Baltimore, Wilmington, samt Philadelphia.

Bileturen handlet om kontroll.

Toget handlet om å avgi det.

Det var ingenting å gjøre, men lene deg tilbake i tillegg til å se at verden går forbi, kanskje sjekket ut litt, i tillegg til å ta igjen jobben. Noe overraskende sjeldent.

Jeg var i firmaklassebilen. De primære fordelene med firmaklasse på Amtrak er større, finere seter med mye mer benrom, mye mer lagring, sammenleggbare brett samt elektriske utsalgssteder. (Med andre ord, hvis du skal jobbe eller komponere på toget, er selskapet der du vil være.)

Når det er sagt, er forretningsklasse på Amtrak ingenting å komponere huset om – jeg vil sammenligne det med økonomisk klimaklasse i mange europeiske land. Det er noe større med noe mye bedre seter så vel som plugger. Det var ingen wifi, så vel som bilene og lastebilen så gamle ut. (I det siste har jeg reist på Acela, et “overlegen klasse” -tog som løper fra Boston til DC, så vel som det toget er på nivå med aller første klasse i Europa.)

Mens togreiser i USA kan være dyrt, kan du finne Charleston-DC-reisen for under $ 100 hvis du bestiller minst noen uker i forveien. Bestillinger i siste øyeblikk kan koste mye mer enn $ 200. Bedriftsklasseutgifter hver av oss ytterligere $ 48 hver.

Det kan være kostbart å fly fra en by som Charleston som ikke er et stort knutepunkt. Heldigvis legger det ikke til å reise med tog på premiumkostnader for destinasjoner lIke disse, så vel som av den grunn, kan det være rimeligere å ta toget for å være rimeligere enn å fly. Opplevelsen er selvfølgelig uendelig mye bedre enn å fly!

Jeg stiller virkelig spørsmål ved om vi får se store utvidelser til Amtrak i fremtiden. Det er noe som enhver politiker ser ut til å prioritere mens de kampanjer, men det ser ut til å forsvinne så snart de tiltrer. Jeg vil så gjerne se at langdistanse-togreiser endte opp med å bli mye mer typisk i Amerika i tillegg til å ha et forbedret så vel som mye mer omfattende banenettverk, men jeg har virkelig ikke noe konsept hvis det vil se store endringer til og med I løpet av det neste tiåret.

Tusen takk til Amtrak for at du tilbyr meg to billetter på Palmetto fra Charleston til DC. Jeg betalte for oppgraderingen til firmaklassen. Alle meninger, som alltid, er mine egne.

Har du reist med tog i Amerika? Hva tror du på det?

Få e -postoppdateringer fra KateNever Miss et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *