Solo Female Travel in Europe: Komplett reise- og sikkerhetsguide

Solo Female Travel in Europe: Komplett reise- og sikkerhetsguide

Adventurous Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Ønsker du å reise solo i Europa? Du har kommet til det beste stedet! Jeg heter Kate og jeg instruerer kvinner hvordan de skal reise verden trygt på egen hånd. Mens jeg er amerikansk og jeg reiser over hele verden, har jeg tilbrakt mest tid i Europa. Flere år, når du legger til det hele. Jeg har reist til hvert eneste land i Europa og har bodd i to av dem (Italia og Storbritannia).

Dette kontinentet har gitt meg så mange glade reiseminner, og jeg vil at du også skal ha dem.

Og likevel … du er i tvil om turen din. Du kan ha velmenende venner eller familie som har overbevist deg om at en kvinne ikke skal reise på egen hånd i Europa. Og du googler … Derfor havnet du her.

Ikke bekymre deg. Jeg er her for å hjelpe deg, og jeg tar det ansvaret veldig alvorlig.

Denne guiden vil fortelle deg sannheten om hvordan det er å reise solo i Europa.

Innholdsfortegnelse

Hvorfor reise til Europa Solo?
De beste opplevelsene i Europa
Er Europa bra for førstegangs kvinnelige reisende?
Er Europa bra for erfarne solo kvinnelige reisende?
Er Europa trygt?
Reise- og sikkerhetsforslag for Europa
Første gang du reiser alene i Europa?
Hvor du skal dra i Europa for erfarne solo kvinnelige reisende
Beste byer i Europa for solo kvinnelige reisende
Beste utendørs destinasjoner i Europa
Beste verdi for pengedestinasjoner i Europa
Beste utenfor allfarvei destinasjoner i Europa
Reiseforsikring for Europa
Europa venter på deg!

Kate i Minsk, Hviterussland
Hvorfor reise til Europa Solo?

Hvorfor ikke reise til Europa Solo? Det er en av de beste regionene i verden å ha det gøy på egen hånd.

Europa har virkelig alt en solo -reisende kan håpe på. Leter du etter interessante byer? Fantastisk mat? fantastiske fjell? Fantastiske øyer og strender? Vakre menn eller kvinner? (Hei … Spania og Sverige. Det er alt jeg sier.) Ikke bare har Europa alle disse tingene, kontinentet har dusinvis av destinasjoner som har hver av disse tingene.

Utover det er Europa et veldig trygt sted for kvinner å reise alene. Vanligvis er det omtrent så trygt som hjembyen din, og mange av forholdsreglene du trenger å ta er forholdsregler du allerede tar som kvinne. Europa er også enkelt for førstegangs kvinnelige reisende, ettersom mye av kontinentet har enestående infrastruktur for reisende.

Vet også at det er utrolig vanlig at kvinner reiser solo i Europa. spesielt europeiske kvinner. Selv om du kanskje er den eneste av vennene dine som har reist solo, vil ingen i Europa gi deg et nytt blikk for å være på egen hånd.

Kate på julemarkedene i Passau, Tyskland
De beste opplevelsene i Europa

Hvordan begrenser du de beste tingene du kan gjøre i Europa på en solotur? Jeg kan lage denne listen hundrevis av varer lang, men her er noen av de beste anbefalingene mine:

Besøk julemarkedene i desember. De er over hele Europa, men de beste markedene er i Tyskland. En av favorittturene mine var å sjekke ut forskjellige markeder i hele Bayern, Tyskland, spise pølser og drikke Glühwein, bare nyte den festlige atmosfæren uten press for å se alle severdighetene.

Island-Hop rundt Kroatia eller Hellas. Disse to landene er hjemsted for de mest fantastiske øyene! Enten du bestiller et seilcruise (som jeg gjorde i Kroatia) eller bestiller ferger mellom øyene, vil du oppleve noe av det mest fantastiske kystlandskapet i Europa.

Tilbring tid under midnattssolen. Enten du gjør det på Island, Finland, Norge eller et annet sted, kan det være en trippy opplevelse å svømme i en innsjø under en blek rosa himmel ved midnatt. Det er enda bedre hvis du skal dyppe mens du gjør det blant en gruppe nonchalant finske kvinner!

Ta en tur gjennom kanalene til Venezia, Amsterdam eller Brugge. Finn din ideelle kanalby og slapp av i en båt. Det er ingen bedre måte å se byene enn fra vannet!

Sitt i en irsk pub og lytt til konvensjonell musikk. Kjøp en Guinness – ja, den smaker mye bedre i Irland enn andre steder – og lytt til magien når musikere blir med hverandre, spiller av hverandre og får publikum til å gå vilt. Du har en gruppe venner på kort tid!

Fottur gjennom Alpene – eller gå på ski nedover dem. Europas mange majestetiske fjell ber deg om å besøke. Enten du går på ski i St. Moritz eller kommer i fotturer i Italias Sør -Tyrol, enten du prøver Mount Blanc i Chamonix, Frankrike eller snowboard gjennom Østerrike i august, vil Alpene styrke din kropp og ånd.

Delta på en av Europas quirkiest festivaler. Favoritten min? Helly AA, hvor du danser med vikinger på Shetlandsøyene hele natten. Eller ta turen til Las Fallas i Valencia, Spania, der ting brenner og eksploderer i tre dager. Fang liveopptredener eller gateteater på Edinburgh’S Fringe Festival eller Ana Desenica i Ljubljana, Slovenia. Min favoritt rare festival? Verdensmesterskapet i luftgitaren i Finland.

Besøk stedene der familien din kommer fra. Hvis du er av europeisk avstamning, kan det være mye moro å spore røttene dine og se hvor forfedrene dine en gang bodde. Det gjorde jeg i Latvia, Sicilia og Skottland.

Sitt på en kafé og folk-se. Det er universelt. Når solen begynner å gå ned, er det på tide å se og bli sett mange steder i hele Sør -Europa. Enten du nyter et glass rødt på en Roma Piazza mens godt kledde mennesker rusler forbi, eller tar en kaffe på en fortauskafé i Zagreb, eller nyter Cava i Madrid mens barna sparker en fotball rundt, er det en så viktig Europeisk erfaring.

Kate i Zadar, Kroatia
Er Europa bra for førstegangs kvinnelige reisende?

Ja, Europa er ideell for førstegangs kvinnelige reisende! Europa er enkelt, trygt og mye moro. Det er her Europa skinner spesielt for førstegangere:

Infrastruktur. Reisende har vært angående Europa i århundrer. Europa har alle slags hoteller, restauranter og turer som serverer reisende, spesielt i sine mange populære destinasjoner. Og hvis du er fra Nord -Amerika eller Australia, vil du bli blåst bort av hvor mye bedre offentlig transport er, spesielt togene.

Vell slitt Traveler Trail. Selv om det virker som så mange mennesker snakker om å gå av reisende løypa, kan det være veldig nyttig for nyere reisende. Å vite at mange reisende drar fra Roma til Firenze til Venezia kan gjøre din egen reiseplanlegging mye enklere. (Og så kan du kaste det ut med sideturer til Pienza og Bologna!)

Familiær. Det kan være skurrende å ta turen til Asia eller Afrika for din første solotur. Og hvis du er på vei til India eller Kina, Yikes, er det et stort kulturelt sprang. Men Europa er kjent og enkelt for vestlige. Du vil forstå maten; Du kan snakke med folket. Redd Afrika og Asia for en gangs skyld blir du litt mye mer komfortabel med å reise på egen hånd.

Engelsk ferdighet. Selvfølgelig varierer dette ganske mye gjennom kontinentet, men for det meste kan du finne noen som snakker engelsk når du trenger det. Engelsk dyktighet har en tendens til å være den høyeste i Nederland og nordiske land, pluss at du har Storbritannia og Irland; Jeg syntes engelsk ferdighet var de laveste i mindre utviklede land som Albania, Moldova og Hviterussland.

Naturlig og menneskeskapt skjønnhet. Enten du vil ha klipper eller slott, fjorder eller palasser, Europa er uten tvil det mest fotogene kontinentet på planeten. Enten du vil holde opp det lente tårnet i Pisa eller stå foran den lille øya i Lake Bled, vil du ha fantastiske bilder uansett hvor du går.

Kate i Colmar, Frankrike
Er Europa bra for erfarne solo kvinnelige reisende?

Absolutt, Europa er fantastisk for erfarne og ekspertreisende! Selv om jeg har reist til alle land i Europa, bodd i to land i Europa og har tilbrakt år her, vil jeg fortsette å komme tilbake til Europa så typisk som mulig. Jeg elsker Europa så mye.

Faktisk, når du er mye mer erfaren, føler du mye mer frihet til å konsentrere deg om mindre kjente områder. En førstetimer kan reise til London, Paris og Amsterdam-men jeg har gjort det. Nylig valgte jeg å sjekke ut Alsace -regionen i Frankrike, og jeg elsket det absolutt. Dette er mye mer av den typen Europa -reiser jeg vil gjøre: å konsentrere meg om en mindre region i dybden i stedet for å treffe Europas største treff.

Hvis du ikke er i Europa, er det bra – men ikke la noen fortelle deg at Europa bare er for nybegynnere. Jeg snakker spesielt om reisesnobber som prøver å overbevise deg om at Europa er full av nybegynner reisende og dermed kjedelig. IKKE SANT! Det er mange steiner igjen å velte.

Kate i Taormina, Sicilia

Er Europa trygt?

De fleste kvinner er nervøse for å dra til Europa fordi de ikke er sikre på om det er trygt. Mange av disse kvinnene har velmenende slektninger og venner som forteller dem at det er sikkert, Europas trygge hvis du har en mann med deg, men det er ikke trygt for en kvinne på egen hånd.

De velmenende slektningene og vennene er gale. De kommer fra et sted med kjærlighet og bekymring, men de tar feil.

Jeg ber alltid reisende om å vurdere kilden. Hvem gir deg dette rådet? Still deg selv følgende spørsmål:

Reiser denne personen?
Reiser denne personen i min reisestil (dvs. backpacking i stedet for å resort reise)?
Har denne personen vært på denne destinasjonen?
Har denne personen vært på denne destinasjonen nylig (de siste 3-5 årene)?

Hvis svaret er ja til alle disse, er sjansen stor for at du har en nøyaktig kilde og burde lytte til hva han eller hun har å si. Men hvis svaret på ett eller mye mer av disse spørsmålene er nei, bør du oppsøke meninger andre steder.

Mange mennesker som hevder at Europa er risikabelt, har aldri reist dit og husker noe dårlig om Europa de hørte på kabel -tv -nyheter noen få derears siden. Eller kanskje ble vennen deres ranet i Madrid på 90 -tallet, og de har holdt den opplevelsen i tankene siden den gang. Eller kanskje de så tatt noen få for flere ganger.

Generelt sett er Europa like trygt som hjembyen din. Og hjembyen din er sannsynligvis et veldig trygt sted – men det innebærer ikke noe dårlig noen gang skjer der. Du kan bli drept av en beruset sjåfør hvilken som helst dag, men det hindrer deg ikke i å forlate hjemmet ditt.

LES MER:

Topp 10 forslag om reisesikkerhet for kvinner

Det er to hovedrisikoer som kvinner som reiser solo til Europa, må være klar over: små tyveri og rus. Du må være klar til å holde verdisakene dine i nærheten mens du er ute og om, og du burde drikke mye mindre enn du gjør hjemme. Les videre for mye flere forslag til begge disse.

Kate et sted i Albania
Reise- og sikkerhetsforslag for Europa

Den viktigste risikoen du står overfor i Europa er små tyveri. Den beste måten å beskytte mot det er å ivareta verdisakene dine på rommet ditt og på din person. Lås opp verdisakene dine i en bærbar safe og lås den til noe holdbart på rommet ditt.

Når du er ute, bruk en crossbody -veske som glidelåser (se mye mer her på hva slags veske som er best for reise), og det kan være lurt å prøve et Speakeasy Travel Supply -skjerf, som har en skjult lomme for verdisakene dine som nei Pickpocket vil vite om. Bruk en god dagpose som låser seg hvis du bærer videokameraet og linser; Jeg bruker denne.

Hold en sikkerhetskopi av kontanter i USD og et ekstra debetkort i bagasjen. Skjul disse på forskjellige, tilfeldige steder.

Få et ekstra debetkort. Du burde ha to debetkort til to forskjellige bankkontoer. Hvis du bare har et, anbefaler jeg at du får et debetkort fra TransferWise. Hold noen hundre dollar på kontoen din, skjul kortet dypt i bagasjen, og bruk det hvis det primære debetkortet ditt blir stjålet.

Pickpocketing er mye mer vanlig i Europa enn i USA. To byer der det er spesielt lumske er de reisende hotspots i Paris og Barcelona. Vær ekstra forsiktig med eiendelene dine. Hold på posene når du er på offentlig transport. Ikke la vesken holde deg bak ryggen.

Kle deg for å blande seg med europeiske kvinner. Europeiske kvinner har en tendens til å være godt kledd og preparert, spesielt i byene; Å kle seg på denne måten vil hjelpe deg med å holde en lav profil. Ikke bruk atletisk slitasje, shorts, baseballhetter eller ødelagte jeans. Noen av disse varene vil raskt markere deg som en clueless turist.

Ikke bruk atletiske joggesko eller flip-flops; Ta i stedet gode leiligheter, støvler, sandaler eller mote joggesko (tenk skinn). Gangfirmaet er min go-to for komfortable sko som er søte; Jeg anbefaler svarte Abeo -leiligheter, som har fantastisk buestøtte. Jeg velger å kle meg ut i Europa; Det gir bedre bilder. Jeg har en tendens til å bruke skreddersydde kjoler i de varmere månedene og gode jeans, støvler og en svart jakke med et snakkesallig skjerf i de kjøligere månedene. Solbriller er alltid viktige.

Vær veldig forsiktig med drikkingen din. Europeere har en tendens til ikke å drikke til overflødig (med noen unntak – hei, Storbritannia). Vær oppmerksom på drikkegrensene dine og drikk mindre enn du vanligvis gjør når du er hjemme. Å begrense deg til to drinker er vanligvis en ganske god regel. Følg med på drinkene dine, og ta bare drinker fra bartenderen.

Lær de beste reiserutene i Europa. Mitt favorittnettsted og app for dette er Rome2rio, hvor du legger inn to forskjellige byer og de forteller deg hvordan du kommer mellom dem. Dette er spesielt viktig for uvanlige ruter i Europa (som da jeg gikk fra Øst -Slovakia til Sør -Polen). Du kan trygt reise Europa med tog, fly eller buss.

Ignorer Roma (tidligere kjent som sigøynere, et rasistisk begrep som du burde fase ut av ordforrådet ditt) og prøve å holde avstanden hvis de metoder deg. Noen Roma -målturister for svindel i de populære reisende sonene i Europa, enten det er panhandling mens du holder en beroliget baby eller pirrer deg for å distrahere deg mens de laster deg. Ikke gi dem penger. Du gleder et system der m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *